Σχετικά με εμάς

Η αναζήτηση αλλα και συνάμα η ανάγκη των ανθρώπων να έχουν πρόσβασης σε σημαντικά αλλα και μερικές φορες αναγκαία για αυτούς προιόντα συμπληρωμάτων διατροφής, βιταμινών και γενικά συσκευασμάτων ενύσχισης και προστασίας του οργανισμού τους απο την καθημερινότητα και τους ρυθμόυς της σύγχρονης εποχης, ειναι πολύ αυξημένη. Προιόντα όμως που για κάποιο συγκεκριμένο λόγο ειναι πολλες φορες δυσκολα προσβάσιμα σε καποιους.

Το Pharmalixima μια ιδέα που γεννήθηκε απο δύο σύγχρονους αλλα και δραστήριους ανθρώπους, τον Μπένο Αναγνωστόπουλο και την Μαρίννα Ταραζή, ιδιοκτήτες ενός απο τα πιο πλήρη καταστήματα συμπληρωμάτων διατροφής το PHARMADIRECT στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, ήρθε για να διορθώσει αυτη την ανάγκη, αλλά και να συνεισφέρει στη προστασία και φυσικά στην μη άσκοπη κατασπατάληση και εν συνεχεία καταστροφη αυτων των προιόντων. Έτσι με με αυτή τη δράση, σύγχρονη για την εποχή μας πετυχαίνουμε την συνύπαρξη και ευημερία και του ανθρώπου αλλα και του περιβάλλοντος που τοσο πολυ εχουμε επιβαρύνει.

Το Pharmalixima περιέχει μια συνεχόμενα ανανεωμένη ποικιλία κωδικών συμπληρωμάτων διατροφής, βιταμινών, βιολογικών τροφίμων, και καλλυντικών “κοντολήξιμα”, ασφαλής ως προς την κατανάλωση του κοινου. Η ανοχή των προιόντων καλύπτεται ακομα και ένα μήνα πάνω απο την ημερομηνία λήξης του προιόντος.

Το καλάθι σας είναι άδειο. X